KÉZÁPOLÁS

A kézápolás fontos szerepet kap a társadalmi élet minden területén. Kezünkről megállapítható a korunk, egészségi állapotunk, milyen munkát végzünk, szorongóak, vagy kiegyensúlyozottak vagyunk -e.A kezek akarva- akaratlanul befolyásolják életünket, tehát a köröm és annak bőrének ápolása rendkívül nagy szerepet kap. Főleg manapság, amikor egy ápolt kéz a magabiztos fellépés és a jó megjelenés egyik feltétele

Amerikai manikűr: Ez az összes manikűr alapja.

Megadom a köröm hosszát, formáját. Nem áztatom a bőrt hanem géllel megpuhítom, feltolom, szükség szerint levágom.
Polírozó géppel leradírozom a bőrmaradványokat és tisztázom a körömágyat.

Francia manikűr: (ez ma a legelterjedtebb)itt is rövidítjük, formázzuk a körmöket. bőroldó anyaggal kezeljük a körömredőt és az erre a célra kialakított speciális kaparóval lekoptatjuk az elhalt, leválni készülő hámszélt.  Francia lakkal díszítem.

Japán manikűr : ha körmünk töredezik, akkor remek módszer a gyógyítására a japán manikűr, ami természetes módon teszi erősebbé, sőt fényesebbé a körmeinket. Az eljárás lényege, hogy méhviaszt dolgoznak bele a körmeinkbe, és ezután következik a polírozás. A köröm rendszeres kezeléssel nagyon erős lesz, és ráadásul a fénye is megmarad. Az eljárás természetes, így semmilyen mértékben nem károsítja a körmöt.

A manikűrön kívül még bővíthetjük a kézápolást masszázzsal és paraffinos kézpakolással amitől hidratált és élettel teli lesz a bőrünk.

Újdonság:
Gel-Lac

A komoly kutató és fejlesztő munka eredményeképpen megszületett a színes hibrid anyag a Gel-Lac, a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével!
Használható saját körömre lakk helyett körömerősítő bevonatként, vagy műkörömre zseléként. A Gel-Lac 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás mint a hagyományos lakkoknál, és néhány perc alatt leoldható.
Az OPI Gelcolor és a CND Shellac  kollekcióinak minden egyes színe megemelt pigment-tartalommal készült, így a legtöbbjük 1 rétegben is jól fed. Kiválóan alkalmas pedikűrnél, hiszen azonnal szárazra köt, így télen is nagyon jól alkalmazható!

Árainkról itt tudsz tájékozódni